Dundertabben

 
 
Några sköna timmar fick vi spendera hos Sara idag. Dom har ett hus ute på landet men som inte är belägen så långt från civilisationen. Helt i min smak och jag hade absolut kunnat bo så. Så härligt att sitta ute i solskenet och se åkrar och hästhagar runtom. Idylliskt på många sätt och vis. 
Vi hade en hel del att prata om och timmarna gick alldeles för fort. Men jag hoppas att det inte ska dröja så länge innan vi ses igen! 
 
Igår lyckades jag med världens dundertabbe. Kunde sluta tidigare på jobbet och stack och hämtade kidsen och lovade dem några sköna timmar på stan. Fika och lite shopping skulle vi underhålla oss med. Men när vi har parkerat och ska bege oss så upptäcker jag att jag har glömt plånboken på jobbet!!! Jag blir tokirriterad på mig själv och Liam bryter ihop då han inser att hans vantinköp inte blir av. Hade vi bott i stan hade ju detta inte varit hela världen men nu hade vi kört 2 mil helt i onödan. SUCK! 
Men, till slut kommer jag på att Emmie jobbar i stan och jag ser en chans att lösa detta dilemma. Och det ljusnade. Kunde låna Emmie kort och räddade dagen :)
 
Nu är det snart dags för Hinderbanan och Liam väntar spänt :)
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0