GodKväll Lördag

 
 
Efter en vecka med mycket innevistelse så var det verkligen skönt att få komma ut idag.
Att få se att våren på riktigt är här nu känns så härligt!!
 
Jag började min lördag med en löprunda. Det hade jag bestämt redan igår. Att jag, när klockan slog 8, skulle byta om och sticka ut och springa. Alltid skönt att få träningen gjord på morgonen. Igår blev det kondition och styrka på gymmet, idag kondition och imorgon blir det nog kondition. 
 
 
¨Det här blir ju mysigt för mig¨ :)
Sötunge!
 
Sötungen mår bättre nu. Hostan biter sig fast men den är betydligt bättre än vad den har varit. Febern har lämnat den lilla kroppen och han är pigg igen. Låt oss nu hålla oss friska så att vardagen kan rulla på som den ska! Det hade varit väldigt tacksamt! 
 
Efter att jag hade avverkat den här löprundan imorse så har dagen varit sisådär, minst sagt. Det var bara att konstatera att det vi gått och väntat på i några år hade blivit verklighet. Vår käre trotjänare Diskamaskinen, gav upp. Så det var bara att åka till närmsta vitvaruaffär och ragga upp en ny. Det gick ju fint. Sen var vi en runda hos Emmie då hon behövde hyra Fredrik en stund. Hans kunnande gällande ¨köra med släp¨ var av största intresse. Så dom körde skräp och jag och kidsen chillade på lekplatsen. Helt ok deal för mig :)
Sen har jag bara varit så fruktansvärt trött och på dåligt humör. Jag har inte varit ett dugg rolig. Tålamod har jag inte haft något alls och kidsen har fått höra den här morsan onödigt många gånger idag :( Men, så är det ibland. Nya piggare tag imorrn!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0