En blev till två

 
Ännu en vecka som inetts med vab för min del. Liam fick feber redan i lördagskväll och Vera vaknade med feber imorse. Så idag har det inte varit mycket med mina kids. De har mest legat och tittat på film och sovit medan jag sprungit runt och tempat, fyllt på vattenglas och pysslat om dom. När till och med Vera bromsas och blir sängliggandes en hel dag då vet man att hon är riktigt dålig. Vanligtvis är det inte mycket som stoppar den damen. 
 
Ovanpå detta så har vi en katt vars halva ansikte är helt uppsvullet. Började med ögat som blev varigt och rinnit och fick då ögondroppar mot inflammation. Efter några dagar så blev det bra men efter ytterligare några dagar så svullnade han upp. Så nu ska vi till en ögonspecialist i veckan som jag hoppas ska kunna hjälpa. Hoppas bara inte ögat skadas innan dess!
 
Men annars är allt bara toppen i vår stuga..... 
 
I helgen hann jag, Emmie och Vera med att baka lussebullar och saffranslängd så nu har jag massa gott i frysen inför stundande besök.
 
 Snyggare än så blir hon inte, min kära syster :P
 
 
Både jag och Vera fick lussa förr veckan, men på olika ställen såklart. 
 
 
Gjorde iordning julklapp till Veras ¨fröknar¨ igår. Blev inget hemmgjort julgodis i år för det orkar jag inte göra. 
Men jag tycker faktiskt att jag fick till det ändå. Lite godis och en söt tomte i fin inslagning. Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara. 
Liams ¨fröknar¨ får en blomma från hela klassen så där behöver jag inte fixa nå. Jag vet dock inte vad jag ska ge till personalen på fritids för jag vet inte hur många dom är riktigt. Får forska i detta :P
 
Nu ska jag mysa ner mig hos den stora sjuklingen och se om vi kan få lite sömn!
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0