Friskare tider väntar oss

 
Nu ska nog det värsta vara över och vi går mot friskare tider. Det var en ordentlig influensa som kidsen åkte på. Den varade ett tag och däckade dom totalt. Både jag och Fredrik har fått en liten släng var av baciluskerna oxå. Det gäller att dela med sig lixom :P
 
Igår klädde jag och kidsen granen här hemma. Jag släpade in den och satte den i julgransfot och sen fick dom gå loss på pyntet. Och idag rasade den haha. Så bra var jag på att fixa granen på egen hand! Jaja, nu står granen så grön å grann i stugan igen efter att min karlakarl fixade till den igen. 
 
Efter jobbet idag hämtade jag hem Leo från djursjukhuset. Han hade två tänder som blivit skadade och hade pga det fått en stor inflammation i halva ansiktet. Igår sprack hans kind och ut vällde det blod och var. Japp, var lika äckligt som det låter...... Men idag blev det fixat och jag hoppas att han nu ska få må bra igen. Tar några dagar innan det slutar göra ont men vi har smärtstillande medicin som jag hoppas ska ta bort det värsta! Tur att vi är lediga mycket i jul så att vi kan ha koll på honom. 
 
Imorrn blir Liam 6 år! Oj vad han längtar. Presenterna är inslagna och gömde lite åverallt i huset. Presentjakten har blivit lite tradition här hemma när kidsen fyller år. Smidigt när kidsen är så mycket piggare än föräldrarna som inte orkar gå upp tidigt och fixa mysigt frulle på sängen haha.
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0