Julen kom och gick

 
Julen har kommit och gått och lugnet har åter lagt sig i vår stuga. Den sista julgästen, Erica, åkte hem idag så nu har vi hemmet för oss själva igen. Men det har, som alltid, varit väldigt kul att ha släkten här uppe hos oss över jul. Allting var supermysigt och alla kidsen badade i julklappar och var nöjda. 
 
 
Jag har dock bara dessa bilder att bjuda på från vår julafton. Alla andra bilder är i vår kamera och dom är i fel format och jag vet inte hur jag ska konvertera dom.... Kanske kommer senare om jag kan få hjälp av mig käre make... 
 
 
Den traditionella juldagsbowlingen var vi på. Fredrik spelade brallorna av hela sin släkt såklart!! Å jag var ta mig tusan inte långt efter i år.. för en gångs skull. 
 
 
Grästuvorna spretar upp igenom snön och på vissa ställen är det mer gräsmatta än snötäcke. Men vi måste passa på att njuta av det lilla vita som vi fick igår och idag. Vi var ute en lång stund idag. Vi slängde oss ut i backen, byggde en snögubbsfamilj och hade snöbollskrig. 
 
 
Imorrn hoppas vi på mer snölek och sedan lite bio på eftermiddagen. Då ska vi se om Fröken V kan sitta still en hel film :) Det blir spännande..... 
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0