En snöig helg!

 
Mörkret börjar ta över och kvällen närmar sig. Det känns som att dagen har gått i ett här hemma. Liam hade fotbollsträning kl 11 men innan dess städades det för fullt för efter träningen kom en kompis till Liam och hans mamma på besök för lite lek. Som tur var så var detta en mamma som jag träffat på jobbet förut så vi har pratat en hel del förut. Skulle varit jobbigt om jag behövde kallprata med en främling i två timmar medan kidsen lekte. 
Nu gick det smärtfritt och det var riktigt trevligt. 
Fredrik och Vera flydde fältet ut till Lovene för att slippa kallprat haha.
 
 
Det blev såklart lite åk i pulkabacken
 
Fick hem årets kalender från personligalmanacka.se. De har utan tvekan de bästa almanackorna. De går att designa som man själv vill ha dom och man kan lägga till olika rutor för till exempel träning, jobb, förskoletider, väder osv. Kolumnerna kan man oxå få som man vill och med linjer eller utan linjer. Många olika möjligheter finns :) Om du blev sugen så hittar du dom HÄR
 
Igår var vi iväg med svärisarna och åkte pulka. Helt fel väder då dert blåste ordentligt men det blev lyckat ändå. Vi hade med oss fika så vi kunde fylla på med energi och sedan fortsätta åka lite till. 
 
Att kasta sig av pulkan har man ju lärt sig av brorsan såklart :P
 
Idag hörde jag att snön kanske skulle regna bort imorgon så jag är glad att vi har njutit av den till fullo nu helgen. Så får vi se om det kommer nå mer denna vintern.
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0