Super Mario hjälper mig träna hädanefter!

 
God Afton i alla stugor.
Sitter i soffan (chockerande, jag vet) och har precis fått mig dagens dos av Hem till gården och hemmafruarna i Beverly Hills. Dessa två program klarar jag mig inte utan och jag tackar Gudarna för att Hem till gården sänder två avsnitt varje dag och att det går att se på nätet. Bättre finns inte :)
 
Jag har gått och blivit tokförkyld. Tror jag kan tacka både Fredrik och jobbet för dessa trevliga bacilusker. Det snoras och febras överallt. Så härligt och fräscht. 
 
Över till något mer spännande.
Dessa godingar damp ner i min brevlåda igår:
 
Hur coola är dom inte! 
Jag ska ha dom att träna i och jag kommer ju vara coolast på stället och helt själv om att svettas i ett par sådana (så länge Emmie inte tränar med mig...) 
Nu för tiden ska det vara färgglatt när man tränar och mer färg tror jag inte att det kan bli :) 
Är du sugen på att köpa ett par så hittade du dom HÄR.
 
På grund av ett kvällsmöte igår så var jag på jobbet från 8,40 till 20.00 igår. Jag var rätt mör när jag kom hem men sen kunde jag såklart ändå inte somna på kvällen. Värför är det så?! 
Sen skulle jag upp tidigt (04,30) för att jag hade öppning idag. Så idag är jag tröttast och borde sova men det finns ju så mycket annat att göra... som att surfa nätet efter massa skit :P 
Men jag tror att jag får ta och ge upp nu. Kan hoppas på att få ordentligt med sömn inatt så att den här förkyningen försvinner snabbt och lätt!
 
Natti!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0