En dröm på landet

 
 
Fröken V och jag tog en promenad på förmiddagen idag. Vera är alltid sugen på promenad till skillnad från pojkarna i vår familj :) Som vanligt tog vi turen som tar oss ut på landet. Eller den ger oss känslan av att vi kommer ut på landet iaf. Grusväg med diken fulla av blommor, hästhagar med fina hästar, ett stall som ger oss härlig hästlukt och en skog med myggor och grandoft. Och allt detta ligger ca 500 meter från vårt villakvarter. Min dröm är att bo på landet men inte för långt från civilisationen. Huset får gärna vara stort men det ska ändå ge mig känslan jag hade när jag besökte farmor och farfars torp i Hörby. Det är bara en dröm men jag har hört att drömmar slår in ibland :)
 
 
På tal om landet så åkte vi en omväg när vi skulle hem från stan tidigare idag. Upp mot Kinnekulle. Då körde vi förbi drömhus efter drömhus. Och tänk att få ha denna utsikt inte långt från sitt torp.... 
 
 
Det fick bli ett tabatapass idag. Nu ska jag verkligen försöka varva styrkepass med löppass för att bli en stark löpare som orkar ännu mer. Under min world of shape-månad blev jag så mycket starkare i framförallt bålen och det vill jag verkligen inte tappa. Så tabatapasset funkade fint idag och denna veckan har det blivit två löppass, ett boxpass och ett tabata. Kommande veckan blir det nog till och med gymmet en runda eller två :)
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0