5 favvisar från Lina

 
Imorgon är det dags för vecka 4 med Linas matkasse. Fick menyn för några dagar sedan och detta kan nog bli den godaste veckan hittills :) 
Jag fick frågan om jag kunde ge några exempel på vilka maträtter vi har tillagat med Linas matkasse. Självklart kan jag göra det. Det är ju 15 rätter vi har provat so far men jag har plockat ut 5 favvisar:
 
-Helstekt fläskytterfilé med krämig timjansås och fräsiga champinjoner - inga konstigheter egentligen men både jag och Fredrik var skeptiska till timjansåsen. Men den var verkligen supersmarrig så därför blev det en favvis
 
-Vild kebabpizza med vitkålsallad - Liam gillade denna pizza skarpt så det får räknas som en favvis
 
-Äppelfalu i italiensk tomatsås med pasta - Jag ska erkänna att jag inte hade äpple i för jag gillar inte frukt i mat. Men den italienska tomatsåsen var riktigt god.
 
-Mustig köttfärssoppa med paprika - Jag älskar soppor och denna var verkligen god. Och den går fort att göra.
 
-Frasig spätta med dillig sås och nykokt småpotatis - Denna får vara med mest för att det var första gången jag tillagade fisk. Och den fick godkänt här hemma :) 
 
Inga konstiga recept alls vilket funkar bra här hemma då vi är lite smått kräsna allihop. Allt går snabbt att göra vilket är ett måste eftersom vi kommer hem lite för sent för att stå och göra långkok. Funkar verkligen bra för oss!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0