Morsa gone wild

 
Den här morsan är totally crazy denna förmiddag. Godisresterna från gårdagen slinker ner riktigt lätt och det är ofantligt gott :) Så kan man göra när kidsen är hos famor och farfar och helt ovetande om morsans söndagssynd haha.
 
Rester
 
Jag har haft en så lugn och skön helg. Kidsen åkte till farmor och farfar i fredags och Fredrik åkte till huvudstaden tidigt igår för att se på sm-finalen i bandy. Så jag har gjort precis vad jag har känt för hela helgen. 
jag började lördagen med lite shopping. Jag har toksvårt att inte stressa när jag går i affärer. Har man kidsen med sig så går det inte att gå hur länge som helst i en affär. Man måste vara effektiv för när dom väl tröttnat så är det kört. Så igår fick jag anstränga mig för att jag inte skulle skynda mig igenom varje affär. Det är helt klart mer ekonomiskt att ha med kidsen haha.
 
 
Till både små och stor
Jag är nästan mest nöjd med Batmantröjan till Liam. Han kommer bli sååååå glad.
 
 
Jag har varit riktigt duktig denna veckan och fått till 4 löprundor. Jag känner att motivationen är på väg tillbaka, eller jag hoppas det iaf. Jag är taggad igen. Nu gäller det att hålla fast vid detta. Rida på vågen helt enkelt :) Att det är vårväder gör ju verkligen att löprundor är lockande!!
 
Om några timmar kommer mina små och min stora hem så jag ska se till att njuta de sista timmarna nu. Huset är städat redan (klapp på axeln) och jag har en promenad inplanerad. Sen kan dom få komma allihop :)
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0