Det blir ju inte alltid som jag tänkt mig

 
Vår vecka blev inte alls så frisk och fräsch som jag hade ställt in mig på. Fredrik har varit hemma pga sin lunginflammation och det visste vi att han skulle behöva vara. Jag vaknade i måndags och kände direkt att mitt ena öga inte alls var så där friskt och fräscht som det hade fått order om att vara. Kladdigt och ofräscht snarare.
Så denna veckan har jag jobbat med ögoninflammation. Ett öga funkade ju men efter två dagar så tyckte det andra ögat att det var orättvist att det andra ögat fick så mycket uppmärksamhet så det gick och blev lite inflammerat det också. Det var inte ett dugg kul men det har fått gå. Tomma lönekuvert är ju ännu mindre kul!!
Men idag har vi varit lediga och bägge ögonen har skärpt till sig och blivit mycket bättre. Jag hoppas att dom ska vara helt bra imorrn. Känns så :)
 
Så veckan har varit väldigt lugn. Efter jobb har jag bara velat hem och blunda. Fast det hade varit perfekt om man då sluppit öppna dom igen... för det har varit allt annat än trevligt.....
 
Idag sålde jag (läs: Fredrik) min dator och sedan åkte vi och köpte en ny till moi! Dom däringa äppeldatorerna är på tok för bakvända om ni frågar mig. Så nu har jag windows igen och ingen är gladare än mig :)
Och ett stort plus är att jag kan böja skärmen 360 grader så blir datorn som en surfplatta med touchskärm. Tumme upp för den som kom på det. Så smidigt ju!
Nu ska jag fortsätta kränga lite ostkrokar och titta när Liam spelar tv-spel :P
Natti
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0