Om 38 minuter är det jul!

 
Här sitter jag uppe. Mitt i natten nästan. Men imorrn har jag sovmorgon så här kan jag sitta utan att känna stress över att jag måste gå upp på tok för tidigt på grund av morgonpigga kids :) 
 
 
 
Nya glasögon har jag skaffat mig. Ursnygga om ni frågar mig. Jag trivs väldigt bra i dom. Skiljer ju sig markant från de andra som är stora och svarta. Jag gillar bägge paren supermycket och ska fortsätta använda de andra för att få lite variation. Men just nu är det dessa som är mina favoriter. Skaffade även linser men jag trivs inte riktigt i dom. Jag får huvudvärk när jag har det och jag vet inte riktigt vad det beror på. Om det bara är att jag inte är van vid att ha det. 
 
Idag tog vi en spontantrip till köpcentret Torp. Tänkte kolla efter lite julklappar men att leta julklappar när vi har kidsen med det funkade ju inte. Går inte att tänka klart när dom håller på att riva hela köpcentret. Så det fick bli lite tröjor till mig och Liam istället.... 
 
 
bild från hm.se
 
Imorgon är det jul. Äntligen! Då ska här pyntas och göras fint. Det där mörkret som man tråkar lite över under hösten lyses äntligen upp av julen! Den finaste tiden på året är här. 
På eftermiddagen, efter att vi gjort julfint här hemma, så hade jag tänkt att vi ska på Julmarknad och tomteparad här i byn. Finns knappast något bättre sätt att starta julen på. Så att man få riktig julkänsla direkt. 
 
Förra årets Tomteparad inne i stan!
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0