Ett Frostigt kalas

 
Oj Oj Oj vilken helg. Jag har varit tröttare än tröttast hela dagen idag. I fredags kom ju mamma, pappa och Erica upp hit för att fira Vera på hennes 3 årsdag. Det var dags klockan 15 i lördags och från klockan 10 fram till kalasdags var det fullt ös för att hinna färdigt med alla kalasförberedelser. Man kunde ju önska att jag hade börjat förbereda tidigare men det är sån jag är. Intentionerna är alltid att vara Fröken Ordning och Reda men det är svårt att inte vara jag lixom haha. Men jag fick väldigt bra hjälp av alla så vi blev färdig i tid och kalaset blev lyckat.
 
Vi började såklart födelsedagen med en liten presentjakt. Det låg presenter gömda i hela huset :)
 
 
Cupcakes med Nutellatopping och rosa strössel. Så Vera!
 
 
Frosttema till en Frosttokig tjej.
Vi pyntade så fint med Frost överallt och en Frosttårta var såklart ett måste då! 
 
Vera var konstigt nog inte riktigt bekväm med att stå i centrum på sin stora dag. Vanligtvis står hon i centrum jämt då hennes personlighet tar rätt mycket plats var hon än är. Men då väljer hon ju själv att göra det. Påtvingat huvudrollsinnehav var tydligen inte alls samma sak och inte alls poppis. Men jag tror hon är nöjd med sin dag och jag vet att hon är nöjd med presenterna hon fick. Det har lekts flitigt med allihop.
 
Imorrn är det åter till verkligheten och jobb. Jag börjar ju alltid veckan med planering på jobbet och det är så skönt. På så sätt känns det alltid som att jag har kontroll på läget (så gott som Elin nu kan ha kontroll på läget höhö). Söndagkvällen skriver jag alltid en liten lista på mobilen över vad jag ska göra på planeringen. Så att jag inte blir sittandes och inte kommer på vad det är som behövs göras. Så det har jag gjort nu.
 
Nu ska jag återgå till kvällens film: The Host. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0