Vi lägger Januari bakom oss

 
Sista dagen i Januari är snart slut och vi stegar in i berömda Vabruari. Våra kids ser ju till att bli sjuka varje månad så vi har aldrig riktigt känt av Vabruari..... 
Snön som vi saknade och skrek i högan sky efter hela December beslutade sig för att äntligen komma i Januari. Inte en dag för tidigt enligt dom flesta. Vi har hunnit med magsjuka på bägge kidsen så det kan vi bocka av redan. Det var milda varianter så det var snabbt överstökat. 
Träningsmotivationen är tillbaka! Hela Januari har jag tränat 5-6 pass i veckan och det har känts riktigt bra. Försöker trycka bort "jag orkar inte"-tankarna och än så länge så flyter det på bra. Jag har inte varit på gymmet (jo med Emmie fredags) för det har jag verkligen inget sug efter. Det funkar fint med grejerna jag har hemma, pass på xboxet och löprundor! 
 
 
Januari har gått fort och det känns skönt. Nu är jag sjukt sugen på vår och värme! Och något som gör att det verkligen känns som att våren ändå närmar sig är ju det efterlängtade ljuset! Det gör så himla mycket för både kropp och själ. Jag längtar såg efter ljusa varma morgnar. Jag vet att det är en liten bit kvar innan jag får njuta av det men det närmar sig :) 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0